Rise from the Storm (Zeekajak.NL Nieuws)

In de nacht van 1 op 2 maart heeft een zware storm de jachthaven van Holyhead volledig verwoest. 80 aangemeerde schepen zijn gezonken. Daaronder het jacht Playmate dat Nigel Dennis vrijwel gereed had voor het organiseren en ondersteunen van zeekajak tochten in o.a. Schotland. Ook het jacht waar Nigel en zijn partner Eila op woonden is gezonken.

Ashley Williams is een inzamelingsactie begonnen om Playmate weer boven water te krijgen. Zij heeft in de Rise from the Storm fundraiser goed onder woorden gebracht wat Nigel in de afgelopen decennia betekent heeft voor zovele zeekajakvaarders, het ondersteunen van expedities en de begeleiding van zeekajak instructeurs/coaches in opleiding.

Zeekajak.NL zou er niet zijn geweest als Nigel ons niet in vol vertrouwen in 2003 een trailer met 10 zeekajak had gegeven met de opmerking: “probeer het alvast hier maar mee“.

Anglesey Symposium
Het Anglesey Sea Kayak symposium wordt dit jaar gehouden van 5 t/m 11 mei. Heb je je al voor het symposium ingeschreven maar nog niets gehoord neem dan even contact op met de organisatie. Door de enorme ramp was het begrijpelijk nogal hectisch daar in Holyhead. Het symposium gaat ongewijzigd door.

Zeekajak.NL in Anglesey Zowel Axel en Nico organiseren een toer-/instructieweek in Anglesey. Nico voor vaarders op KVA niveau en Axel voor vaarders op ZV niveau. Voor beide weken zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Deze week is ook goed te combineren met het symposium. Voor meer informatie zie ons Activiteiten Overzicht.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.