Zee Vaardigheid

Voorwoord.

Tijdens de Corona-pandemie heb ik mijn kennis en ervaring op het gebied van Zee Vaardigheid certificeren aangewend om theorielessen aangaande het certificaat online te zetten voor mijn toenmalige kano vereniging. Nu ik niet meer regelmatig lesgeef, heb ik besloten om mijn digitale instructies beschikbaar te stellen via mijn persoonlijke website. Hierdoor kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in deze materie, er gebruik van maken.

Elk onderdeel van de les is weergegeven in een interactieve slide show, waaronder het ontstaan van getij, zeekaart, golven en niet te vergeten reanimatie. De interactieve slide show over reanimatie is speciaal gemaakt tijdens de Corona-pandemie, en bevat aanwijzingen hoe te handelen bij corona-gerelateerde situaties. Op- of aanmerkingen kunnen achtergelaten worden in het bloggedeelte van de website.

De presentaties zijn beschermd met een wachtwoord om oneigenlijk gebruik tegen te gaan. Als u deze presentaties wilt bekijken kunt u een wachtwoord aanvragen bij de webmaster. De presentatie Reanimatie is voor iedereen toegankelijk.

Voordat we in de corona crisis belanden heb ik samen met een collega zee kanovaarder een leerboek herschreven, wat in eerste instantie bedoeld was voor de kano vereniging waar ik toen als instructeur lid van was.

Praktische Kennis Zeevaardigheid.

Dit boek bied een uitgebreide kennis aan maritieme en technische vaardigheden voor de zee kanovaarder. En niet onbelangrijk het is aangepast aan de huidige digitale tijdsgeest. Om het op een veilige plek op te slaan zonder bedreigd te worden door de huidige digitale tijdsgeest heb ik een wachtwoord aan het bestand toegevoegd, zodat ik nog enige controle over dit bestand kan uitoefenen ..

Het ontstaan van het Getij

Door hier te klikken ga je naar de presentatie over "Het ontstaan van het getij".

De Zeekaart

Door hier te klikken ga je naar de presentatie over "Het ontstaan van het getij".

Het ontstaan van "Golven".

Door hier te klikken ga je naar de presentatie over Reanimatie.

Reanimatie

Door hier te klikken ga je naar de presentatie over Reanimatie.